Om IkerSandegaard

ETT KUNDMEDDELANDE: Efter nästan fem år med er trogna och fantastiska kunder så har vi som driver IkerSandegaard beslutat att förändra verksamheten. Det har varit oerhört roligt att ta fram, utveckla och marknadsföra nya produkter, inte sällan efter era förslag och idéer. Men vi har inte längre tiden att underhålla en sådan omfattande logistik som krävs för att ha över hundra produkter och storlekar i lager, på vår fritid. Det var en grej som två vänner gjorde tillsammans som visade sig bli mer populär än vi någonsin kunnat föreställa oss! Det har varit fantastiskt häftigt att se våra kläder på främlingar man möter på stan, på gymmet, i mataffären, (på utlandssemestern!) eller att få bilder skickat till sig från er i alla tänkbara situationer. Vi, Iker och Sandegård som driver varumärket, har haft förmånen att leverera tiotusentals produkter över hela landet och vi hoppas att ni är med oss även om saker och ting kommer att förändras. Vi har inte landat i hur vi kommer att fortsätta, men tanken är att lämna över lager och distribution till återförsäljare då det blivit för stort för oss att hantera. Vi känner att vi tappar kontakten med er kunder, vilket har varit vår motor hela tiden. Vi vill kapa tid från logistik för att ha tid för er.

Ta chansen att fynda julklappar till din familj och dig själv till Black Friday priser!
Må väl allesammans och ta hand om er!

//Kelly Iker Finnpers & Niklas Sandegård

-<>-

Vi på IkerSandegaard menar att träning ska vara roligt trots att det är tufft och slitsamt att nå sitt mål. Det viktigaste är att du hittar den träningsform som passar dig, det är träningen som faktiskt blir av som gör skillnad. Vår produktprofil grundar sig i ett intresse för träning, friluftsliv och design.

Vi ville skapa funktionskläder som är visuellt tilltalande och av hög kvalitet som ger dig den motivation och inspiration du behöver och vi är stolta över resultatet! Vi arbetar ständigt med att ta fram nya produkter för dig som tränar och älskar att vara ute i skog och mark, så följ oss på dina sociala medier för att ta del av våra nyheter och produkterbjudanden.

Vi som driver IkerSandegaard har känt varandra i många år, men för sju år sedan i samband med ett förnyat engagemang i försvaret blev vi även stridsparskamrater. Vi hade länge pratat om att göra något tillsammans och under en gemensam patrull runt plutonens tältförläggning en kall aprilnatt 2018 kom de första idéerna till vad som idag är vår största fritidssysselsättning.