Om IkerSandegaard

 

Vi på IkerSandegaard menar att träning ska vara roligt trots att det är tufft och slitsamt att nå sitt mål. Det viktigaste är att du hittar den träningsform som passar dig, det är träningen som faktiskt blir av som gör skillnad. Vår produktprofil grundar sig i ett intresse för träning, friluftsliv och design.

Vi ville skapa funktionskläder som är visuellt tilltalande och av hög kvalitet som ger dig den motivation och inspiration du behöver och vi är stolta över resultatet! Vi arbetar ständigt med att ta fram nya produkter för dig som tränar och älskar att vara ute i skog och mark, så följ oss på dina sociala medier för att ta del av våra nyheter och produkterbjudanden.

Vi som driver IkerSandegaard har känt varandra i många år, men för sju år sedan i samband med ett förnyat engagemang i försvaret blev vi även stridsparskamrater. Vi hade länge pratat om att göra något tillsammans och under en gemensam patrull runt plutonens tältförläggning en kall aprilnatt 2018 kom de första idéerna till vad som idag är vår största fritidssysselsättning.